ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
-
Επιλέξτε το κατάλληλο άλεσμα
Για ένα φίλτρο με επίπεδη βάση, χρησιμοποιήστε μέτρια αλεσμένο καφέ με υφή σαν αυτή του θαλασσινού αλατιού. Για κωνικά φίλτρα χρησιμοποιήστε λεπτότερα αλεσμένο καφέ με υφή σαν αυτή της κρυσταλλικής ζάχαρης. -
Μετρήστε
Χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές φρεσκοαλεσμένου καφέ ανά 180 μλ. νερού. -
Ετοιμάστε και απολαύστε
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο φιλτραρισμένος καφές είναι πάντα καλύτερος τη στιγμή που τον ετοιμάζετε, επομένως ετοιμάστε την ποσότητα που θα απολαύσετε εκείνη τη στιγμή. Το ζέσταμα του καφέ για δεύτερη φορά μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση του.