Δουλεύοντας στα Starbucks

Το να είσαι Partner

Το να είσαι partner στα Starbucks σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να είσαι κάτι παραπάνω από εργαζόμενος/η (#tobeapartner). Πολλές δυνατότητες εμφανίζονται -να αναπτυχθείς ως άνθρωπος, να αναπτύξεις την καριέρα σου, να αναπτυχθείς εντός της κοινότητας στην οποία ανήκεις. Να ζήσεις την Αποστολή της Starbucks και να ηγηθείς άλλων. Είναι η ευκαιρία σου να χτίσεις και να γίνεις όσο καλύτερος/η μπορείς. Να συνδεθείς με κάτι μεγαλύτερο. Να προσδώσεις αξία στον κόσμο. Και να αναγνωριστείς για όλα αυτά. Είναι όλα εδώ για εσένα.

Σύνδεση με κάτι μεγαλύτερο

Το να συνδεθούμε μεταξύ μας, με τους πελάτες μας και τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε αποτελεί για εμάς σκοπό στα Starbucks. Πιστεύουμε ότι μπορούμε όλοι να αποτελέσουμε μέρος κάτι μεγαλύτερου και να εμπνεύσουμε τη θετική αλλαγή στον κόσμο γύρω μας. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε κοινωνικό έργο ως ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (#extrashotofgood) και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις για να αναζωογονήσουμε και να εμπλουτίσουμε τις γειτονιές που εξυπηρετούμε.

Προνόμια

Στα Starbucks, το συνολικό Πακέτο Αποδοχών ονομάζεται “Your Special Blend.” Είναι ένα πακέτο προνομίων σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των partners μας. Στους partners μας παρέχονται μια σειρά προνομίων που μπορεί να περιλαμβάνει bonus, ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας, ιδιωτικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για εσένα και τα εξαρτώμενα μέλη της οικογενείας σου, εκπτώσεις σε προϊόντα, δωρεάν ροφήματα και προϊόντα κα. Οι partners μας εκτιμούν επίσης το σύστημα ηθικής αναγνώρισης της Starbucks, την υποστήριξη της εταιρείας για την ολοκλήρωση των σπουδών τους καθώς και επιπλέον προγράμματα αδειών που παρέχονται.

Διαφορετικότητα και Ένταξη

Στα Starbucks, αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα που εκτιμά και σέβεται τη διαφορετικότητα και ένταξη. Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα πολυποίκιλο ανθρώπινο δυναμικό, να βελτιώσουμε τις δεξιότητές του, να χτίσουμε μια κουλτούρα ένταξης και ενσωμάτωσης και να αναπτύξουμε ένα ποικίλο δίκτυο προμηθευτών. Το φιλόξενο εργασιακό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τους partners μας να συνδεθούν μεταξύ τους και να κάνουν τα Starbucks ένα μέρος όπου επιθυμούν να εργαστούν κάθε μέρα.

Τα Starbucks είναι ένας εργοδότης Ίσων Ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα αξιολογούνται για προσφορά εργασίας χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η φυλή, καταγωγή, ηλικία, φύλο, θρησκεία, σεξουαλικές προτιμήσεις, οικογενειακή κατάσταση κλπ. Αυτή η πολιτική αφορά σε όλα τα κομμάτια της εργασιακής πορείας των partners συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης, μετακίνησης, προαγωγής, αποδοχών, προνομίων και αποχώρησής τους.